Concursul Pepsi 2012

2

doze de colectie pepsi 150x150 Concursul Pepsi 2012De pe 9 ianuarie incepe un nou concurs asteptat de la Pepsi, era si cazul. Pe www.pepsi.ro poti introdu codul Pepsi Concursul Pepsi 2012 se numeste milioane de premii de colectie care pot fi castigate turnul din Pisa, colectia metroul sau colectia piramida.
Prin inscrierea codului de sub capac pe www.pepsi.ro sau www.facebook.com/pepsiromania intri automat in tragerile la sorti saptamanale pentru multe alte premii. Cumpara Pepsi, Pepsi Twist, Pepsi Light, Pepsi Max la 2,5 litri sau la multipack de 2×2 litri, uita-te sub capac si poti castiga pe loc una dintre cele 3 doze de colectie.
Oferta valabila in perioada 9 ianuarie – 28 februarie 2012

pixel Concursul Pepsi 2012

Random Posts

2 Responses

  1. Ionica Porojan says:

    j36xjlen

  2. Alina says:

    Ionica, cred ca trebuie sa intri pe http://www.facebook.com/PepsiRomania sa iti inscrii codul. Nu cred ca merge aici!

© 2012 BlogWiki.ro. Toate drepturile rezervate.
BlogWiki.ro este un website personal care iti ofera stirea de care ai nevoie. blogwiki.ro incearca sa te bine dispuna dupa o zi grea si este destinat tuturor persoanelor de toate varstele. Blogwiki.ro foloseste continut propriu, dar si din diverse surse sau carti. Blogwiki.ro iti aduce cele mai proaspete știri și informații de interes general din mediul online cat si offline.