Concurs Western Union la ocazii speciale castigi premii speciale

Western Union da startul unei noi campanii promotionale pe www.transferdebani.ro.
La ocazii speciale castigi premii speciale. Extras din regulament:

Concursul Western Union se adreseaza persoanelor fizice, indiferent de cetatenie, cu domiciliu in Romania, care sarbatoresc in perioada 21.06.2011 – 30.09.2011 un nunta/botez/zi de nastere/onomastica cat si persoanelor care vor participa ca invitati la evenimentele inscrise in promotie pe pagina web www.transferdebani.ro.

Pentru inscrierea in concurs a unui eveniment special trebuie sa accesezi pagina web www.transferdebani.ro pentru a alege evenimentul sarbatorit din cele 4 optiuni disponibile si apoi sa alegi titulatura de „sarbatorit”.
Premii:
a. prin tragere la sorti:
– 1 premiu constand in 5.000 Euro pentru inscrierile cu eveniment de tip nunta;
– 1 premiu constand in 3.000 Euro pentru inscrierile cu eveniment de tip botez;
– 3 premii constand fiecare in 1.000 Euro pentru inscrierile cu eveniment de tip onomastica sau zi de nastere.

b. automat, pentru primii 10 invitati ai fiecarui eveniment declarat castigator prin tragere la sorti, cate un premiu constand in 100 Euro. In cazul in care evenimentul declarat castigator nu are inregistrat in Campanie niciun invitat atunci premiile instant nu se vor acorda. In cazul in care evenimentul declarat castigator are inregistrati mai putin de 10 invitati, atunci premiile instant constand in 100 Euro se vor acorda in limita numarului de invitati inscrisi pentru evenimentul declarat castigator.