Concurs Tedi din 23 martie – 30 iunie 2015

cautal de tediCampania promoțională „În căutarea lui Tedi” este organizată și desfășurată de Tymbark Maspex România în perioada 23 martie – 30 iunie 2015. Fiecare etichetă promoțională va conține un sticker promoțional care are înscris pe verso un cod unic alfanumeric format din 10 caractere.

Produsele participante la promoție sunt toate produsele Tedi ce vor putea fi identificate prin etichetă promoțională, care va conține numele campaniei „ÎN CĂUTAREA LUI TEDI” – și un extras din regulamentul oficial.

Pentru a participa în promoție, consumatorii trebuie să achiziționeze cel puțin un produs participant din cele descrise și să acceseze site-ul campaniei www.tedi.ro. Completarea contului și ulterior introducerea de coduri pe www.tedi.ro în perioada promoției duce la posibilitatea de a intra în posesia unui premiu instant sau la premiile oferite prin tragere la sorți. Din cele instant, la atingerea unui număr de coduri, puteți câștiga boxe portabile, perne Tedi, Mascote Tedi, ochelari Tedi sau cutii de sandwich.

5 premii constând în telefon mobil Samsung Galaxy S3 16 GB vor fi acordate prin tragere la sorți. La fel și tableta Samsung ATIV TAB.

1 Comment

Comments are closed.