Concurs Dr. Oetker de Craciun

dr oetcher 150x76 Concurs Dr. Oetker de CraciunDr. Oetker “Iarna asta, Moşul stă mai mult”
Perioada campaniei: 15 octombrie 2012 – 31 ianuarie 2013
Campania promotionala se va desfasura in perioada 15 Octombrie 2012 –31 Ianuarie 2013 pe
www.promotii-oetker.ro/craciun2012/

Mecanismul de participare al campaniei promotionale „Iarna asta, Mosul sta mai mult!” este urmatorul: Achizitionati în perioada promotiei (15 Octombrie 2012 – 31 Ianuarie 2013 ) oricare 5 ingrediente pentru prajituri de la Dr. Oetker si sa înscrie in campanie numarul bonului fiscal (care atesta ca au cumparat minim 5 produse participante la promotie).
Inscrierea in promotie se poate realiza in doua modalitati:
1. Participarea prin intermediul mesajelor trimise prin SMS
se trimite un SMS la numarul 1860 cu numarul bonului fiscal care atesta ca s-au achizitionat minim 5 ingrediente pentru prajituri de la Dr. Oetker. Participantul va primi un SMS de raspuns care il va anunta asupra castigarii/necastigarii unui premiu instant;
2.Participarea prin intermediul internet-ului
- se acceseaza pagina web www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei, sub-sectiunea Inscrie-te aici!, se introduce nume, prenume, adresa, numarul bonului fiscal in campurile indicate pe pagina web.
Premiile campaniei constau în:
- o camera foto de la Dr Oetker
- un mixer de mana de la Dr. Oetker
- un set de enciclopedii
- 3 (trei) premii constand intr-o excursie in Bucovina pentru 4 persoane
- 1 (un) premiu constand intr-o masina Volkswagen Tiguan Câştigătorii premiilor oferite nu au dreptul de a opta între premiul câştigat şi contravaloarea acestuia in lei.

pixel Concurs Dr. Oetker de Craciun

Related Posts

© 2012 BlogWiki.ro. Toate drepturile rezervate.
BlogWiki.ro este un website personal care iti ofera stirea de care ai nevoie. blogwiki.ro incearca sa te bine dispuna dupa o zi grea si este destinat tuturor persoanelor de toate varstele. Blogwiki.ro foloseste continut propriu, dar si din diverse surse sau carti. Blogwiki.ro iti aduce cele mai proaspete știri și informații de interes general din mediul online cat si offline.