Concurs 5Gum pe www.5adevarsauprovocare.ro

pachet_rosuJoaca Adevar sau provocare si castiga o multime de premii:
* Alege una dintre cele 12 cutii care in care se ascund cele mai nebanuite adevaruri despre Vlad Craioveanu.
*Uneori alegem in mod mai mult sau mai putin voit sa ascundem atat de bine adevarul fata de ceilalti incat simtim noi insine ca ne scapa printre degete propria onestitate, autenticitate, poate chiar originalitate. Insa putem afla adevarul si din provocari. Cu „5 Adevar sau provocare” puteti castiga premii pe bune! Concursul se desfasoara in perioada 23 martie – 4 mai 2015. Pentru a participa trebuie sa parcurgeti pasii de mai jos:

– accesati site-ul www.5adevarsauprovocare.ro

– sa accesati una dintre sectiunile Adevar sau Provocare si sa urmati pasii pe care Vlad Craioveanu ii prezinta in cele doua sectiuni

– sectiunea adevar (sa alegeti una dintre cele 12 cutii in care se ascund cele mai nebanuite adevaruri despre Vlad Craioveanu; ghiciti adevarul ascuns in cutie din cele 5 variante de raspuns; sa completati formularul cu nume si prenume, numar de telefon si adresa de e-mail – fiecare adevar nimerit va ofera o sana in tragerea la sorti pentru obiectul din cutie)
– sectiunea provocare (puteti propune o provocare sau sa alegeti orice provocare din pachetele 5Gum si inscrieti-o pe site; cei care inscriu provocari intra in tragerea la sorti saptamanala pentru noile pachete 5Gum Celsius; acceptati provocarea extrasa saptamanal si faceti o demonstratie video sau printr-o poza folosind #5adevarsauprovocare pentru a posta materialul pe retelele de socializare; cele mai creative materiale vor castiga bilete la cele mai tari concerte din tara).

Participa la concurs