Comoara Star Concurs pe comoarastar.ro

24578 front 150x110 Comoara Star Concurs pe comoarastar.roAriciul, veverita si harciogul ti-au pregatit zeci de premii minunate si ai posibilitatea de a ajunge la ele prin doua metode:

1. Pe scurtatura, si anume: vei lua drumul celor care au un cod promotional. Vei inscrie codurile promotionale pe site-ul www.comoarastar.ro sau fireste il vei trimite prin SMS la 1817 si vei putea castiga:
- premii carantate la fiecare doua coduri
- premii saptamanale.

2. Drumul pufuletilor care este recomandat adevaratilor cautatori de pufuleti. Vei fi recompensat saptamanal cu premii extra. Joaca-te si strange cat mai multi pufuleti in contul tau si daca te vei afla in top 5 cautatori de pufuleti vei fi prmiat. Pentru a juca intra pe comoarastar.ro

Concursul se desfasoara intre 7 august si 7 octombrie 2012. Pentru detalii despre promotii si concursuri accesati www.comoarastar.ro

!Atentie, codurile nu se introduc pe acest site ci doar pe comoarastar.ro

pixel Comoara Star Concurs pe comoarastar.ro

Random Posts

© 2012 BlogWiki.ro. Toate drepturile rezervate.
BlogWiki.ro este un website personal care iti ofera stirea de care ai nevoie. blogwiki.ro incearca sa te bine dispuna dupa o zi grea si este destinat tuturor persoanelor de toate varstele. Blogwiki.ro foloseste continut propriu, dar si din diverse surse sau carti. Blogwiki.ro iti aduce cele mai proaspete știri și informații de interes general din mediul online cat si offline.