Ciucaş îţi aduce vara aceasta un vagon de premii

Ciucaş îţi aduce vara aceasta un vagon de premii. Uită-te sub capac şi poţi câştiga unul din cele peste 50.000 de premii din vagoanele mocăniţei!

Mocăniţa cu premii porneşte la drum pe data de 1 Iulie şi ajunge la destinaţie în ultima zi de vară – pe 31 August 2011, timp în care puteţi să câştigaţi, doar uitându-vă sub capac, unul din următoarele premii:
– 3 masini Dacia Duster
– 500 camere video
– 50.000 de baxuri de bere Ciucaş la PET de 2l

Mesajele câştigătoare sunt înscrise atât pe sticla de Ciucaş de 0,5l, cutia de 0,5l cât şi sub capacul PET-ului de 2L. Aşadar, în orice formă ai alege-o, berea Ciucaş e la fel de bună şi la fel de norocoasă!

E atât de simplu să câştigi!

Sub fiecare capac sau cheiţă veţi găsi diferite mesaje. În funcţie de noroc, te poţi întâlni cu unul din următoarele mesaje:
Dacia Duster – ceea ce înseamnă că ai câştigat un autoturism Dacia Duster, nivel de echipare Laureate, caz în care te felicităm şi te invităm să suni la numărul 021. 308. 09. 91 (de luni până vineri, intre orele 09:00 – 20:00) pentru a-ţi revendica premiul.

Camera Video/ Video – bucură-te, căci ai câştigat o cameră video Canon cu care poţi să filmezi toate momentele importante! Pentru a revendica premiul sună la 021. 308. 09. 91 (de luni până vineri, intre orele 09:00 – 20:00)

Bax Bere/ Bere – ai câştigat destulă bere cât să îţi cinsteşti toţi prietenii: 6 PET-uri a câte 2L. Sună la numărul 021. 308. 09. 91 (de luni până vineri, intre orele 09:00 – 20:00) şi stabileşte cu unul din colegii noştri cel mai apropiat magazin de unde poţi ridica berea.

Mai fă o încercare/ Necastigator – Asta înseamnă că ai luat o bere o bună, dar mai puţin norocoasă. Soluţia nu e decât una: mai încearcă până-ţi surâde norocul!

Ai 2 luni la dispoziţie să câştigi premiile Ciucaş! Hai… noroc!

Campania Câştigă un vagon de premii se desfasoara in perioada: 1 iulie – 31 august 2011

7 Comments

 • am doua cheite si nu am deunde sa iau premiu .sint din alexandria.

  • Cred ca este o MARE PACALEALA. Am fost la 5 adrese si nici urma de magazinele care mi-au fost comunicate la telefon , nici nu stiau de concurs , cel mai tare a fost cind au dat adresa unui service auto de pe sos Giugiului. asa ca mai bine daca nu sunte-ti in stare sa face-ti un concurs ca lumea mai bine nu mai plimbati oameni degeaba si cu bani luati si pacaliti . RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

 • este adevarat

 • nu mai pacaliti lumea, o sa murim de sete cu voi. o sa sunam la protectia consumatorului.

 • detin un bar in care se vinde predominant berea asta, desfac cel putin 200 de sticle de ciucas saptamanal si nu am gasit nimic, ce poate gasi un om care bea zilnic sa zicem 2 beri???

 • Mie la telefon mi s-a spus sa ma duc la orice magazin/alimentara care vinde bere Ciucas ca se pot ridica premile(bax bere) dar nu este adevarat.Brasov.si nu gasesc nici unul .

 • Szabo Gabriella

  (iul. 15, 2011 - 6:52 am)

  Este adevarat. sunt din Brasov,sotul si colegii lui au castigat in trei zile cu trei peturi de 2 litru cumparate 3 baxuri

Comments are closed.