Ce se va intampla in 2013 cu omenirea?

In anul 2013 se spune ca trebuie sa fim precauti ca se spune ca vor fi cutremure mai mai mult cica pe 13.13.2013 se spune ca va mai fi inca odata sfarsitul lumii nu se stie pana acum a fost bine nu sa intamplat nimic.
Mircea Radulian directorul Institutului de Fizica a Pamantului, avertizează că trebuie să fim pregătiţi tot timpul pentru eventualitatea unui cutremur de peste 7 pe scara Richter.
Ce sa ne mai facem noi romanii ca suntem destul de amarati cica 2013 va genera scumpiri dramatice ale alimentelor asta Victor Ponta va decide el este bosul ca Basescu a ramas solo.

Nasa a anuntat de acum 2-3 ani ca in anul 2013 exploziile solare vor fi mult mai puternice unda de soc care ar urma sa loveasca Pamantul va avea forta a 100 de milioane de bombe cu hidrogen 😐 sa ne facem griji eu zic sa fim linistiti nu cred ca se va intampla nimic.

Exploziile solare puternice nu near afecta asa tare dar ar putea afecta cablurile de curent electric, comunicatiile care acesta ne sunt folositoare in viata de zi cu zi.

Totul se leaga soarele luna pamantul sunt intr-un ciclu constant avand in vedere ca anii trec soarele isi schimba starea devine mai nervos emite raditii de caldura cu cateva sute de km spre pamant dar acesta are un un fel de scut dupa cum stim cum ajutorul lunii bineinteles.