Cata­plasmele cu rozmarin pentru a scapa de riduri

cataplasma cu rozmarinRoz­ma­rinul este considerata o planta a fru­musetii inca din Antichitate. Aceasta minune a naturii are un efect astringent si stimuleaza iriga­rea sanguina. Cata­plasmele cu rozmarin sunt recomandate pentru tenul care are nevoie de intretinere. Pielea fetei va deveni asemenea celei care a suferit un lifting chimic.
Ingredientele acestui remediu foarte bun pentru ingrijirea pielii fetei sunt urmatoarele: 100 ml ulei de masline, 25 de picaturi ulei eteric de rozmarin (100% natural!).
Asadar, se amesteca uleiurile. Se maseaza cu amestecul ast­fel ob­tinut coap­sele, du­pa care se inve­lesc cu o folie de plastic. Se lasa cata­plasma sa ac­tioneze 30 de mi­nute, in sta­re de re­paus total. Se recomanda, daca este posibil, ca apli­carea sa se faca exact ca un ritual zilnic, vre­me de 3 saptamani.
Pentru ca acest tratament sa aiba succes total, este necesara si o ali­mentatie preponderent bazica, pentru eli­mi­narea din tesuturi a acizilor si reziduurilor. Este cat se poate de simplu: consumati cat mai des legume verzi (spanac, salata, broc­coli etc) si inlocuiti pastele fainoase cu cartofi si cu mei. Mancati fructe cand simtiti nevoia de dulce si preferati nucile carnii si mezelu­rilor. Pu­teti folosi, in loc de otet, zeama de lamaie. In plus, apa mine­rala plata este mai sana­toasa de­cat bauturile aci­dulate (cu con­tinut de acid carbonic).