Carla’s Dreams s-a saturat sa poarte masca

carlas-dreamsCarla’s Dreams s-a săturat să poarte mască
Artistul a declarat într-o emisiune TV din Moldova că toată această aventură s-a transformat într-o muncă enormă pentru a fi mereu totul securizat.
Suntem mega-plictisiți de make-up în general. Îmi e mult mai simplu să nu fac toate prostiile astea, mai ales că e ditamai echipa și sunt probleme de logistică enorme, sunt și cheltuieli mai mari pentru a întreține un prim nivel și un al doilea nivel de securitate”, a spus artistul, conform prime.md.
După ce o echipă de paparazzi din Rusia au încercat să-l deconspire pe artistul cu mască, se pare că, deși plictisit deja să-și picteze fața de fiecare dată când iese în public, Carla’s Dreams va lua măsuri sporite de protejare a identității.
”Primul nivel l-au spart rușii. Două zile l-au spart. Până ce suntem bucuroși, dar cred că o să facem și al treilea nivel de securitate, cel puțin când plecăm în Rusia. Se vede că băieții au intenții serioase acolo. Le mulțumesc celor din Moldova și România pentru cum tratează problema dată. Nu e vorba de fițe și aroganță”, mai spune Carla’s Dreams.