Cai naturale de a sterge nicotina din plamani

detox_plamaniCand fumezi plamanii se umplu cu nicotina si gudron. Toata lumea stie ca fumatorii au un risc mai mare de a face cancer pulmonar, de a dezvolta o bronhopneumonie obstructiva cronica, boli de inima si alte numeroase probleme de sanatate. Acesta este motivul pentru care se spune sa nu fumezi.

Daca fumati in prezent sau ati renuntat recent la fumat, sunt mai multe lucruri pe care le puteti face pentru a diminua pagubele facute plamanilor. Primul pas, daca sunteti in prezent un fumator este sa renuntati la fumat cat mai curand posibil, pentru ca nicotina si fumul de tigari pot afecta iremediabi plamanii.

Cai naturale de a sterge nicotina din plamani

Chiar daca nu renuntati la fumat, sunt mai multe lucruri pe care le puteti face pentru a ajuta in mod natural plamanii sa se curete de nicotina si gudron. De exemplu, consumati porumb organic – va poate proteja de cancerul pulmonar. Porumbul contine beta kryptoxanthin, un antioxidant puternic, care se gaseste si in portocale.

Un alt antioxidant puternic, care poate ajuta la curatarea plamanilor este seleniul. Nucile de Brazilia sunt o mare sursa de seleniu.

Ceapa este un alt aliment care ajuta la purificarea plamanilor. Ceapa poate ajuta la prevenirea multor boli, inclusiv infectii ale plamanilor. Pentru cei diagnosticati cu cancer, ceapa poate preveni dezvoltarea de noi celule.

Unul dintre cele mai puternice alimente este ghimbirul, care elibereaza plamanii de toxine. Ceaiul de ghimbir faciliteaza respiratia.

Urzicile sunt, de asemenea, utile pentru detoxifierea plamanilor, la fel si ceaiul din ace de pin. Consumul de suc de grapefruit poate imbunatati respiratia, iar sucul de morcov purifica tot organismul.


Alte modalitati naturale de a curata plamanii

Exercitiile de respiratie facute regulat ajuta la consolidarea plamanilor. Cel putin o data pe zi, gasiti-va timp si un loc linistit pentru a efectua cateva exercitii simple care se concentreaza pe inspiratia adanca si expiratia lenta.