Bicarbonatul de sodiu bun pentru tratarea cancerului

bicarbonat-de-sodiuMetodele alternative, pe langa faptul ca sunt foarte ieftine, au si un efect mult mai puternic asupra sanatatii omului. Acesta este motivul pentru care tot mai multi oameni cauta modalitati alternative de tratare a cancerului. Iata cateva terapii pentru tratarea cancerului cu bicarbonat de sodiu, terapii care au ajutat un numar tot mai mare de oameni aflati in aceasta situatie grava.
Dr.Simoncini, un oncolog italian, recomanda utilizarea bicarbonatului de sodiu fara aditivi de aluminiu sau a bicarbonatului de sodiu farmaceutic, in tratamentul cancerului.

Cum functioneaza terapia: bicarbonatul de sodiu creste drastic alcalinitatea sangelui, care distruge astfel candida (care, conform teoriei dr.Simonicini este principala cauza a aparitiei cancerului).

Metoda de tratament

In cazurile cancerului de stomac, de colon, rectal si al cavitatii orale:

Ia o lingurita de bicarbonat de sodiu dimineata si una seara, combinata cu un pahar de apa, timp de o luna. Dupa aceea, cancerul ar trebui sa dispara.

Nota:

Nu utilizati acest tratament pentru mai mult de 4 saptamani!

Cu toate acestea, in cele mai multe cazuri, terapia dr.Simoncini cere o asistenta medicala, terapie ce se va desfasura sub forma de injectii sau tratament intravenos.

Pentru terapia intravenoasa:

500 ml dintr-o solutie de 5% bicarbonat de sodiu, se administreaza direct in vena, in fiecare zi. Tratamentul trebuie sa dureze timp de 6 zile, apoi o pauza de 6 zile. Deci, este necesar sa se continue pana cand veti obtine un total de 24 de perfuzii. Apoi trebuie verificat prin analize daca aceasta boala a stagnat sau a inceput sa se retraga
Terapia cu bicarbonat de sodiu si sirop de artar (de dr. Jim Kelmun)

Dr. Jim Kelmun este un medic conventional. Cu toate acestea, el a avut propria sa reteta speciala pentru tratamentul cancerului, pe care el a impartasit-o in randul persoanelor care sufera de cancer, care practic au fost trimise acasa din spital pentru a-si trai ultimele clipe alaturi de cei dragi. Surprinzator este ca cele mai multe dintre ele s-au vindecat de cancer si a au trait linistiti dupa efectuarea acestui tratament.

„Alti medici mi-au spus ca am mai putin de 6 luni de trait. Dar Dr. Jim mi-a dat aceasta reteta si cancerul a disparut in cateva luni, lucru confirmat de analizele medicale efectuate dupa tratament”, a declarat Ian Roadhouse, un agricultor.

Ideea amestecului dintre bicarbonatul de sodiu si sirop de artar poate parea ridicola si paradoxala, deoarece celulele canceroase se hranesc cu zahar

Cu toate acestea, in acest caz, zaharul actioneaza intr-un mod diferit. Celulele canceroase nu reusesc sa utilizeze zaharul pentru crestere, ci are un alt efect. In acest caz, siropul de artar opereaza in asa fel incat aceasta creste nivelul de glucoza din sange, in scopul de a injecta direct bicarbonatul in interiorul celulelor canceroase.

Se presupune ca tratamentul cu bicarbonat de sodiu si sirop de artar este superior chimioterapiei, intrucat ucide doar celulele canceroase, fara a le afecta pe cele sanatoase, astfel incat organismul poate linistit sa-si exercite functiile vitale.

Conform marturiilor multor persoane vindecate, aceasta terapie este simpla, eficienta si poate fi combinata si cu alte metode naturale de tratament impotriva cancerului.

Procedura:

Se amesteca o parte bicarbonat de sodiu cu trei parti sirop de artar.

Asadar ca si exemplu : la o linurita de bicarbonat de sodiu se adauga 3 lingurite de sirop de artar

Se pun intr-un recipent si se incalzesc la foc foarte mic timp de 5 minute, amestecand incontinuu, pana cand va rezulta un preparat omogen.

Tratament

– 3 lingurite pe zi, timp de 1-2 luni

– pe perioada tratamentului evitati carnea, zaharul si faina alba.

Cum functioneaza bicarbonatul de sodiu?

Bicarbonatul de sodiu este in mod sigur, cel mai eficient si ieftin mod prin care putem trata cancerul. Bicarbonatul creste drastic alcalinitatea organismului, astfel incat va conduce la o oxigenare eficienta a organismului, oxigenare ce va face imposibila dezvoltarea cancerului.

„Tratamentul cu bicarbonat de sodiu poate fi realizat pe cale orala, prin aerosoli, intravenos, sau printr-un cateter, pentru a putea actiona direct asupra celulelor canceroase” – sustine Tullio Simoncini. „O astfel de terapie poate fi eficace in tratarea multor tumori, insa nu este eficienta in tratamentul cancerului la creier sau osos”.