B’estfest Summer Camp la Kiss Fm

Anul acesta strangem echipa si mergem incolonat la B’estfest.Kiss Fm scoate la mezat abonamente pentru cele 3 zile de festival.Uploadeaza o poza cu tine si prietenii tai in sectiunea de concurs.Inscrie-te in perioada 16-21 iunie; aduna cat mai multe voturi intre 22 si 28 iunie. Daca te clasezi intre primii 14 cu cele mai multe voturi, castigi cate un abonament pentru cele 3 zile de festival, pentru tine si prietenii tai.

Echipa de soc din poza trebuie sa aiba minimum 4 si maximum 10 componenti.

Am pregatit pentru tine cea mai buna muzica (Skunk Anansie, Roger Sanchez, Mika, Asian Dub Foundation, Lamb, Pendulum, House of Pain – ca sa numim doar cativa). Si experienta de festival nu se opreste aici: pentru ca suntem departe de zgomotul orasului (si totusi aproape de urbe), am pregatit o zona speciala de camping, pentru cei care vor sa petreaca sub cerul instelat; sports area pentru cei cu veleitati; playground pentru sturlubatici; lake lounge pentru cei care vor sa fie relaxati si chill; arts and crafts pentru cei inspirati; foodcort pentru cei infometati si bazaar pentru cei care vor sa plece cu o amintire trendy si cool.

Pentru ca incurajam distractia in echipa de soc, toata lumea castiga: toti participantii la concurs beneficiaza de discount 50% pentru biletele de festival!

PARTICIPA!