Avertisment pentru Putin, soferul lui a facut accident

masina-lui-putin-accidentAvertisment pentru Putin, soferul lui a facut accident

Foarte interesant articolul de pe Daily Mail, în care se vorbeşte despre un accident mortal de maşină a “şoferului preferat al lui Vladimir Putin”, accident în care a fost implicată şi maşina cu care se deplasa preşedintele Putin, un BMW. Citez din articol:

“Mass-media rusească a relatat despre un accident, în care a fost ucis şoferul maşinii BMW a lui Vladimir Putin. Totuşi, preşedintele rus nu se afla în maşină, în momentul în care aceasta a fost lovită de un alt vehicul care a venit de pe partea opusă a şoselei. Imaginile incidentului ce a avut loc pe Şoseaua Kutuzovski din Moscova arată cum un Mercedes intră în coliziune cu BMW-ul prezidenţial.

Mass-media rusească spune că maşina era condusă de şoferul favorit al lui Putin, iar acesta a fost ucis instantaneu. Maşina era oficial înregistrată ca aparţinând Consiliului Federaţiei din Rusia. Medicii care au ajuns la scena incidentului spun că şoferul prezindenţial a fost ucis pe loc, în timp ce şoferul Mercedes-ului a fost dus la spital în stare critică”.

P.S. Părerea mea e că acesta nu poate fi doar un simplu “accident”, fiind implicat una din maşinile oficiale ale lui Putin şi şoferul său favorit. Teoria mea e aceea că “accidentul” a fost provocat, adică probabil că, printr-un control de la distanţă a maşinii Mercedes, aceasta a fost proiectat intenţionat în maşina prezidenţială.

De ce? Ce s-a urmărit? Pur şi simplu s-a vrut a se da un avertisment preşedintelui Putin că el va urma. De obicei, când un mafiot vrea să-şi elimine rivalul, nu-l omoară pe el direct, ci pe apropiaţii săi, oferindu-se astfel un avertisment: “Dacă nu faci cum îţi spun eu, tu vei urma”. Tare mi-ar place să ştiu cine a comandat acest “accident”…