Artefactele de originie extraterestra si legatura cu Tutankhamon

Artefactele de originie extraterestra si legatura cu Tutankhamon

Artefactele de originie extraterestra si legatura cu Tutankhamon

160
0
DISTRIBUIȚI

tutankhamonArtefactele de originie extraterestra si legatura cu Tutankhamon

Nefertiti continuă să capteze imaginația omenirii și să fascineze de mii de ani. Nicholas Reeves, cercetător american, susține că a descoperit rămășițele zeiței, chiar în mormântul lui Tutankhamon. El susține că Nefertiti este îngropată în partea de nord a mormântului lui Tutankhamon, într-o cameră blocată printr-o ușă secretă.

loading...

O analiză genetică, realizată în urmă cu câțiva ani, indică faptul că Tutankhamon ar fi fiul lui Nefertiti. După o scanare a mormântului a fost descoperită această cameră secretă în care se spune că a fost înmormântată zeița.

Mormântul lui Tutankhamon a fost descoperit în anul 1922. A fost găsit intact. Este cel mai bine păstrat mormânt antic descoperit până acum.

În mormânt au fost descoperite 2000 de obiecte extrem de valoroase. Inițial, mormântul a fost construit pentru o zeiță, dar moartea neașteptată a lui Tutankhamon a dat peste cap planurile.

Mormântul lui Tutankhamon continuă să-și dezvăluie misterele.

Un studiu realizat de cercetătorii italieni și egipteni a scos la iveală faptul că un pumnal îngropat alături de faraon are origini extraterestre. Proveniența sa a fost stabilită prin spectrometru cu fluorescență de raze X, care a constatat că lama pumnalului conținea o cantitate neobișnuit de mare de nichel, o cantitate specifică meteoriților.

Artefactele produse cu minereu de fier extras din minele obișnuite conțin în jur de 4% nichel, în timp ce pumnalul are o proporție de 11%.

O altă trăsătură a meteoriților fieroși este prezența cobaltului, identificat, de asemenea, în lama pumnalului, alături de fosfor și alte metale care sugerează că materia primă a fost de origine extraterestră.

Analizând toți meteoriții descoperiți pe o rază de 2000 kilometri în jurul mormântului, cercetătorii au identificat exact fragmentul cosmic din care a fost realizat pumnalul. Este vorba despre o rocă numită Kharga.

Egiptenii atribuiau fierului meteoric proprietăți divine, dat fiind originea sa. Lama se află într-o teacă de aur sub forma unui cap de șacal și decorată cu model floral pe o parte și cu un model de pene pe cealaltă parte.

De altfel, lama pumnalului nu este singurul obiect din mormântul lui Tutankhamon realizat dintr-un material neobișnuit și rar. Pandativul scarabeu de la gâtul lui Tutankhamon este confecționat dintr-o sticlă care s-a format în urma căderii unei roci din spațiu în deșertul libanez, topind nisipul din jur.

Aceasta este cea mai pură sticlă din câte s-au întâlnit vreodată, cu o concentrație de cuarț de 98%.