Anomalie ce nu poate fi explicata

Anomalie ce nu poate fi explicata

Cu ajutorul unui satelit NASA, a fost descoperită o anomalie sub gheața groasă din Antarctica. Această anomalie nu poate fi explicată, în condițiile în care se întinde pe o suprafață de circa 250 kilometri pătrați.

De-a lungul istoriei, au existat mai multe misiuni, unele dintre ele secrete, altele făcute publice, care au avut ca scop descoperirea unor presupuse baze de sub gheața din Antarctica.

Una dintre ele este cea a amiralului american Richard Evelyn Byrd, care imediat după sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial a fost trimis în Antarctica pentru a descoperi baza secretă a lui Hitler.

Misiunea a fost una fascinantă, iar concluziile pe măsură pentru că amiralul Byrd scria în jurnalul său de bord că a descoperit o lume nouă, una ascunsă de ochii oamenilor.

În acest fel s-a născut și ideea că în Antarctica nu există doar ceva ascuns sub gheața, ci că este posibil ca acolo să existe o poartă prin care se poate ajunge în Agartha, o lume subterană.

Nu se știe oficial dacă presupusa bază secretă 211 nazistă a fost descoperită, însă de data aceasta o fotografie al unui satelit NASA indică că la circa 800 de metri sub gheața care se topește vertiginos există o anomalie incredibilă.

Aceasta se întinde pe o suprafață de circa 250 de kilometri pătrați și nimeni nu poate spune cu adevărat ceea ce este. Din acest motiv s-au născut diverse speculații.

Una dintre ele susține că este vorba despre o bază extraterestră imensă. Această bază este ascunsă sub gheață și ar exista numeroase intrări în formă ovală.

O altă teorie susține că este vorba despre celebra bază nazistă 211, în care s-a ascuns Hitler atunci când a simțit că va pierde războiul mondial.

O altă ipoteză susține că este vorba despre un crater imens, format de impactul unui asteroid. Nu se poate spune cu exactitate ceea ce reprezintă această anomalie, dar cert este că ea există și probabil va fi explorată în viitorul apropiat de specialiști și astfel adevărul va ieși la iveală.