Americanii si OZN-urile vor sa colaboreze?

extraterestrii1Începând cu anul 2004, în zonele în care există zăcăminte de uraniu sau în apropierea centralelor nucleare, s-au înmulțit aparițiile OZN-urilor. În Iran, deasupra celor două centrale nucleare, aceste vizite sunt aproape obișnuite. În Mexic, țară cu multe resurse de uraniu, zonele respective sunt vizitate periodic de OZN-uri.

Un interes deosebit s-a manifestat pentru armele EMP, deoarece sunt avantajoase pentru misiunile forţelor speciale. Pulsaţiile electromagnetice acţionează repede, curat, foarte eficient şi sunt invizibile. Ipotetic, aceste arme ar putea fi folosite şi împotriva OZN-urilor. Se crede că OZN-urile pot ioniza aerul din jurul lor. Acesta este un indiciu că propulsarea OZN-uri lor s-ar putea baza pe curent electric şi câmpuri magnetice. De aceea pulsaţiile electromagnetice ale armelor HPM şi EMP ar putea tulbura sau anula sistemele electrice ale OZN-urilor.

Demult americanii au facut schimburi cu extraterestrii din zona 51,…guvernele invizibile si-a vandut rasa umana in schimbul acestor technologii …Da este adevarat ca americanii detin si arme eficiente impotriva OZN-urilor ,unii cercetatori spun ca in spatiu se da un adevarat razboi impotriva ozn-urilor care vor sa i-a contact cu pamantenii ,atat americanii cat si rusii au baze pe Luna ,Marte etc ,acolo exista adevarate colonii de fiinte umane ,de acolo ei ataca cu arme inimaginabile

Autoritățile din cele două țări au luat măsuri speciale de securitate, pentru aceste zone. În rapoartele care au fost declasificate se spune că în perioada 1947-1952, deasupra unei centrale nucleare din Los Almos, SUA, au fost vizualizate 39 de apariții ale OZN-urilor. Specialiști militari care au lucrat în centrale nucleare vorbesc despre faptul că apariția OZN-urilor deasupra centralelor nucleare producea întreruperi sau perturbări ale procesului tehnologic, situații deosebit de periculoase pentru locuitorii din zonă.

Specialiștii explică aceste întreruperi prin faptul că OZN-urile produc un efect electromagnetic care perturbă funcționarea centralei. Se știe faptul că în Europa, Germania are cea mai mare putere nucleară. În 30 decembrie 1980, deasupra unei centrale nucleare din Germania, s-a oprit minute bune un OZN, care a început să tragă cu niște raze în direcția centralei. O bună parte din instalație s-a defectat, iar pericolul să se producă o catastrofă a fost cu puțin evitat.

Se cunoaște faptul că NATO are în Europa depozitate 480 de bombe nucleare în Turcia, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Germania și Italia. Specialiștii sunt preocupați de securitatea acestora, dat fiind posibilitatea apariției OZN-urilor în zonă, care poate duce la o catastrofă. În perioada războiului rece, au fost ani, în care SUA și URSS au avut 172 de teste nucleare. Un test la două zile.

Sunt specialiști care susțin că în acea perioadă s-a înmulțit numărul de vizite ale OZN-urilor.
Începând cu 1992, testele nucleare au fost interzise, iar numărul aparițiilor OZN-urilor a fost mult mai mic. Există țări care în anul 2014, au fost foarte deschise și corecte cu informațiile privind apariția OZN-urilor, după ce ani de zile au negat existența lor. Franța și Marea Britanie au declasificat câteva mii de rapoarte în acest sens, pe care le-au făcut publice. Mulți s-au întrebat de unde atâta transparență?
În 2013, s-a hotărât la cel mai înalt nivel al celor mai puternice state, ca populația să înceapă să fie pregătită, etapă cu etapă, referitor la fenomenul extraterestru.

Televiziunile prezintă reportaje și filme, specialiștii recunosc existența fenomenului, dar totul după 70 de ani de negare sau minciuni. Ne întrebăm, de ce trebuie să fim pregătiți?