ADN-ul uman a fost creat de inteligente extraterestre

adn-extraterestruNatura este misterioasă și necunoscută. Se adaptează unor reguli pe care noi, oamenii, nu le cunoaștem. Sunt cercetători care susțin că, oamenii nu sunt adaptați la ceea ce numim natură, pentru că, provenim dintr-un alt univers, o altă lume, o altă natură.

Durerile dorsale pe care le avem, fie că suntem tineri sau mai puțin tineri, sunt cauzate de gravitație. Am fost creați într-un univers cu o gravitație mai mare față de cea de pe planeta noastră. Din această cauză, mulți dintre noi avem probleme.

Ne expunem la soare, fără să știm că, pielea corpului uman nu este pregătită pentru acest lucru. Suntem precum reptilele.Avem nevoie de umbră și umiditate. Un copil care se naște are capul foarte mare, comparativ cu trupul. Nicio altă specie nu are astfel de probleme.

Sunt câteva considerații și constatări, pe care unii specialişti le iau în calcul pentru a susține ideea că, oamenii nu-și au originea pe Terra. Între om și natură există o fractură. Omul nu este adaptat condițiilor de mediu de pe Terra.

În sprijinul acestei teorii stă și faptul că, anumite gene din ADN-ul uman nu sunt de origine umană, ipoteză susținută de mai mulți oameni de știință. Proiectul Genom Humain derulat în anul 2004, a demonstrat că, 97% din ADN-ul uman, provine din coduri genetice non-umane, mai precis extraterestre.
Unii specialiști susțin că, în acest mod se explică rezistența organismului uman la tratamentele anticanceroase.

Teoria a fost extinsă de către profesorul Chang, care susține că, ADN-ul uman a fost creat de inteligențe extraterestre. Pământul este una dintre planetele populate. Același experiment a fost realizat și pe alte planete. Formele de viață au fost create și adaptate în funcție de condițiile de pe fiecare planetă.

Cancerul, conform profesorului Chang, nu poate fi tratat din cauza unei erori de cod, din ADN-ul uman. Profesorul Barbara Marciniak consideră că, Pleiadienii sunt creatorii noștri galactici. Homo Sapiens este un hibrid, între Home Erectus și gene extraterestre.

Unul dintre susținătorii acestei teorii este și profesorul Adamski. În anul 1952, Adamski era cu mai mulți oameni de știință în deșertul californian. Adamski a părăsit tabăra unde înnoptau pentru a face o plimbare. Cei șase oameni de știință care au rămas în tabără au constatat că la o distanță de doi kilometri, locul unde ajunsese Adamski, acesta a avut o întâlnire cu niște creaturi bizare. Preț de câteva minute, Adamski a zăbovit în preajma acestor creaturi, după care s-a întors în tabără și a povestit că a fost contactat de către extratereștrii.

Toate ziarele din California au preluat știrea, mai mult, el a explicat această întâlnire în una din cărțile pe care le-a scris. Adamski este un pionier al teoriei că ADN-ul uman este de origine extraterestră și afirmă că, a fost contactat în mai multe rânduri de către extratereștrii.

Istoria este credibilă, pentru că, cei șase oameni de știință au asistat la această întâmplare. Conform teoriei lui Adamski, caracteristica omului modern este agresivitatea și violența. Este un experiment în care rezistă cel mai puternic și mai violent.